CITRON ET PAPILLON - CREATIEVE WORKSHOPS IN DE NATUUR
Zin in een geweldige artistieke vakantie-ervaring? Kom dan naar Citron et Papillon aan de oevers van de prachtige Franse rivier de Dordogne. Laat je in een groene, ruige maar ook sprookjesachtige setting een week lang onderdompelen in een betoverende artistieke wereld!

Citron et Papillon is de ontmoetingsplek in Frankrijk waar theater, dans, muziek en beeldende kunst samenvloeien met de natuurlijke omgeving en men geprikkeld wordt tot creativiteit! Watervallen, stenen ruïnes, weilanden, bossen en de rivier veranderen in decor, inspiratie, verhaal en atelier. Een week van improvisatie, onderzoek, grenzen verleggen, maar ook veel plezier maken en gezellig samenzijn.

Kamperen op het Franse platteland, 's ochtends uit je tent rollen en elke dag inspirerende workshops volgen. In de vrije uurtjes ontspannen in een hangmat, zwemmen in de rivier, uitjes naar idyllische dorpjes of grotten bezoeken en dan 's avonds laat gezellig samen zijn rond het kampvuur.

Vers Frans ontbijt, heerlijke warme lunch en lichte diner wordt allemaal geregeld, daar heb je geen omkijken meer naar.

PLEK VOOR IEDEREEN!

De workshops van Citron et Papillon zijn geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Uiteraard is enige ervaring een pré, maar ook beginners zijn van harte welkom. De verschillende workshops worden tegelijkertijd in dezelfde week gegeven op het terrein van Citron et Papillon in Bassignac le Bas, direct gelegen aan de rivier de Dordogne. Met een gezamenlijk thema onder de verschillende disciplines gaat ieder op zoek naar nieuwe uitdagingen en creaties. Buiten eventuele, spontane samenwerkingsverbanden om worden de workshops wel los van elkaar gegeven. Je volgt dus één discipline!

Ben je een VRIEND of een PARTNER en ben je liever niet te actief tijdens de vakantie, maar hou je wel van gezelligheid, kunst, kamperen, pootje baden, Frankrijk, muziek, samenzijn, dans, natuur, eten, theater en nog veel meer? Meld je dan snel aan, want er zijn beperkte plaatsen!

KINDEREN zijn van harte welkom en kunnen mee doen met een speciaal kinderprogramma! Leeftijd is van 4 t/m 11 jaar, kinderen die buiten deze leeftijd vallen is voor dit jaar helaas nog geen programma en op eigen verantwoording.

OVER CITRON ET PAPILLON!

De naam Citron et Papillon staat voor citroen en vlinder. Samen vormen ze ook het woord citroenvlinder. Tijdens het vinden van onze prachtige plek, midden in de volle natuur, zagen wij, Almer en Danielle, overal citroenvlinders rondfladderen boven de wilde bloemen. Het werd het uitgangspunt voor Citron et Papillon, het woord citroen klinkt vrolijk en geeft een beeld weer van fris, jong en verhelderend. Als je een vlinder ziet dan roept het meestal vreugde en speelsheid op. Ze dansen boven de bloemen en ze herinneren ons er aan dat we in het leven de dingen niet te serieus moeten nemen, maar meer plezier moeten maken en veel genieten!

Na 11 jaar in Frankrijk gewerkt en gewoond te hebben en inmiddels 5 kinderen, 1 hond, 3 katten, 8 kippen en 1 ezel rijk zijn, volgen wij met Citron et Papillon onze droom.